27 mars 2010

Nu är jag riktigt trött på allt som händer, jag vill inte vara någon jävla brevduva mellan er två. Nästa gång får du fan ta tag i saker och ting själv och prata med de personer du vill något istället för att använda mig som en brevduva. Det är inte mina saker det handlar om, det är dina så sköt det själv.

Du verkar inte förstå hur hårt allt som hänt tagit på mina krafter, jag har typ sovit mig igenom dagar då jag igentligen borde vart i skolan, men inte orkat och valt att ligga kvar i sängen i hopp om att kanske få lite mer energi till allt, men det är som en jävla karrusell som går upp och ner hela tiden.

Vad du än gör så ska det inte få förstöra för mig, jag trivs där jag bor nu och det ska inte du komma och förstöra, för jag vet att du vill att jag ska må bra och inerst inne vet du att jag har det bra här!




25 mars 2010

Rolig natt jag hade då, mådde illa och kunde inte sova. Spydde 3-4 gånger :/ inte kul och sedan låg jag och mådde illa som fan, så sov ingenting. Somnade iaf efter 06.00 någon gång imorrse och sov bort hela dagen/kvällen typ. Mahlin väckte mig vid 20.00 någon gång med ett glas cola :)<3 det var behövligt, eftersom jag inte varken druckit eller ätit något på hela dagen. Ätit har jag fortfarande inte gjort, är inte alls hungrig. Känner mig helt seg i kroppen och ser ut som ett vandrande lik typ ;o haha. Hoppas på att få lite mer sömn inatt iaf, har inte spytt något mer iaf och hoppas på att få slippa det.

Ja, det var väll allt om hur min dag sätt ut.

Nu ska jag sociala med mahlin lite :)
Hade bra!

22 mars 2010

Helgen som var har väll vart bra förutom att jag och min syster fick tokspel på varandra, hon börja dryga utan anledning.. massa jävla skitsnack om att jag "går på droger" och att jag var dum i huvudet typ för att jag valt att flytta till en familj som i hennes ögon inte är tillräkligt bra, men hon ser inte att jag faktiskt mår bra där.

Mamma, pappa och mina två systrar är emot mig, men jag vet inte vad jag gjort som är så fel? Är det fel att vistas bland folk man trivs med och som får en att må bra? Ni kanske vill se mig må dåligt. Och snacket om att jag umgås med fel folk, vart kommer det ifrån? Vilka är det som är så fel att umgås med? Jag umgås med dem jag umgicks med när jag bodde hemma. Min bror kan jag inte säga någonting om, jag vet inte han tänker om detta eller hur han har reagerat, mamma har förbjudit mig att träffa honom, men jag vill ändå säga att jag älskar honom <3 han är trots allt min bror!

Vad jag än gör så är det fel enligt er.. som i fredags när jag och min syster fick tokspel på varandra, vem var det som fick ta skiten för allt det? jo det var jag, min pappa tog hennes parti och fick det att framstå som om jag var den som var dum i huvudet.. jag fick inte ens en chans att förklara vad det var som hände. Det kändes som ett slag i magen, som om han bara struntade toltalt i vad jag hade att säga om saken.

Aja nog om detta!
Skolan imorgon.. känns inte alls lockande, men ska väll försöka iaf!
Nu ska jag sova, godnatt!


16 mars 2010

Bor i en jävla skit stad, som det bara snacks massa skit i.. alla dessa rykten gör att man blir galen.
Går tydligen rykten om att jag dricker varge helg och knarkar :o jag knarka? okej? jag har druckit alkohol en gång sedan jag flyttade upp till mahlin och hennes familj.

Mamma, jag förstår mig inte på dig som tror på alla rykten som sägs, varför skulle jag ens börja knarka? du kan ju börja tro på mig, din dotter istället för att lyssna på allt jävla skitsnack! och det där om att jag och mahlin skulle vart i Thailand är också bara skitsnack, men du är ju dum nog att gå på en sådan sak. Jag har gett upp hoppet nu, allt går bara utför, jag har bestämt mig för att hoppa av skolan nu på grund av allt som hänt. Och varför förbjuda mina syskon att träffa mig? tänk om dem fortfarande vill träffa mig, dem har faktiskt en egen vilja.

Och jennifer, jag förstår fortfarande inte vad jag har gjort dig? Du har ingen anledning att va sur, grining, dryg och uppkäftig mot mig för jag har inte gjort dig något, så här beter du dig enbart för att mamma har fått dig till det.

En sak till, jag trivs mycket bättre hemma hos mahlin och hennes familj än vad jag gjort hemma dem senaste åren!

<3 på den familjen!


15 mars 2010

Nu är jag jävligt trött på all skit som du snackar, jag förstår inte hur du orkar? :o Du säger att mina syskon inte vill träffa mig för att det är som det är, men säg mig en sak först, vad har jag gjort mot dem överhuvudtaget? kan du svara på det? och för det andra så kan dem säga det själva till mig istället för att du ska springa med deras meddelanden till mig. Men nu till själva grejen, jag pratade med min syster jessica idag och frågade om det du sa om att hon inte ville träffa mig var sant och till svar fick jag att hon inte hade sagt något om att hon inte ville träffa mig, så varför ljuger du för mig mamma? Du ber mig hålla mig till saningen och det gör jag, men du själv kan inte hålla dig till sanningen.

En sak till..
Vart har du fått ifrån att vi har lurat i folk i skolan att vi vart i Thailand? varför skulle vi göra det överhuvudtaget?
du har hört ryktesvägar att vi lurat i folk detta för att vi ska få gilltig frånvaro, men vi har inte lurat i någon någonting! men du verkar ju tro på vad alla andra säger istället för att tro på mig.. din dotter, det är upp till dig vem du vill tro på, jag bryr mig inte längre!

Ta reda på fakta först innan du anklagar mig för något som inte stämmer!

2 mars 2010

bakom den trasiga fasaden
döljer sig verkligheten
i sprickorna känns kylan

väggen du byggt upp
som döljt så mycket
du aldrig vågat visa

den rasar nu samman
för orden krossar
allt som var vackert

du låg bakom
din skyddande mur
där ingen kunde nå dig.



Varför tjata på mig om att jag "inte" talar sanning när du själv inte kan hålla dig till sanningen? Du säger saker som får folk att tro att det bara är mig det är fel på och att det är jag som ljuger.. en dag kommer du förstå att du inte kan hålla allt inom dig längre, en dag kommer den riktiga sanningen fram & du kommer ångra att du inte var ärlig från början.


RSS 2.0