29 april 2010

Tjoo :)

igår (onsdag) blev det först skolan en sväng och sedan ringde jag och väckte lilla kamilla för att vi skulle ses och gå på marknaden tillsammans :) haha hon var nyvaken när jag ringde henne så var lite svårt att få kontakt med henne haha xD men efter en stund så gick jag hem till henne och där blev det att vänta, för hon skulle duscha så hon vaknade till liv. Gick fan på marken två-tre gånger innan vi var klara med det, as jobbigt ju haha. Jag köpte mig massa strumpor och godis ;b sedan bestämmde vi att jag skulle hänga med kamilla och stoffe till åmeberg och sova där med dem :) blev en lång natt, satt och kolla på skräck film tills klockan var 04.30 ;o haha och jag yckades skräma livet ur stoffe xD lite kul tycker jag :) haha.

Idag (torsdag) sov jag och kamilla fram tills att stoffe kom hem från något och väckte oss :s fan vi var ju hur trötta som helst ju ;o men det var bara att gå upp och käka frukost. sen började vi packa lite grejs eftersom dem ska flytta imorgon.

Blir att sova hos dem inatt med :) och stoffe är snäll och kör in mig till stan imorgon så jag är i skolan till 09.00 :) får väll se hur mycket sova det blir inatt haha! tur att det är fredag imorgon och helg!

Det är farligt att bo hos kamilla och stoffe ju haha, jag kommer bli fet! massa godis, chips, dricka och glass har vi käkat haha.

massa mys att umgås med dem iaf :) var ju ett bra tag sen sist. så puss på dem här dagarna!

18 april 2010

Var ett tag sen jag skrev här sist nu, men ska försöka skriva mer.

I fredags blev det ugång för att fira en vän till mig som blev 20 ;D hehe. Blev en väldigt lyckad kväll bortsätt från lite grejer, men men. Mesta dels av tiden hade jag kul iaf :) Resten av helgen som var har jag bara vart hemma och inte gjort mycket alls, igår (lördag) hyrde vi film och kolla på och åt massa chips och dipp ;b mums!

Idag sov jag tills klockan var typ 14.00 eller något? Mahlin väckte mig och tyckte att jag sovit tillräckligt. Har inte gjort alls mycet idag, bara tagit det lugnt. Nu på kvällen blev det en lång promenad med Mahlin :) vi är så duktiga, har blivit några kvällar med lång promenader för våran del nu :)

Blev ett kort inlägg idag, men det är alltid något.

RSS 2.0